GARDIROP MAGAZİN

Ayakkabı Dünyası’ndan 2024 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu Lansmanı

Ayakkabı Dünyası, 2024 İlkbahar/Yaz Kolek­siy­onu’nu Boop Kuruçeşme’de gerçek­leştirdiği key­i­fli bir lans­man­la tanıt­tı. Mar­ka yüzü Özge Özacar’ın seçim­leriyle hazır­lanan kolek­siy­on, katılım­cılar­dan tam not aldı ve yazın ener­jisi­ni zarafe­tle bir­leştiriy­or.

Ayakkabı Dünyası, 2024 İlkbahar/Yaz Kolek­siy­onu’nu Boop Kuruçeşme’de düzen­lediği key­i­fli bir lans­man etkin­liği ile tanıtıy­or. Provoq mar­ka yüzü Özge Özacar’ın seçim­leriyle hazır­lanan yeni kolek­siy­on, ilk­ba­harın can­lı ren­k­leri­ni ve yazın ener­jisi­ni zarafe­tle bir­leştiriy­or ve etkin­liğe katılan­lar­dan tam not alıy­or.

Lans­man­da konuşan Özge Özacar, Ayakkabı Dünyası ile iş bir­liğin­den büyük keyif aldığını dile getiriy­or ve “Ayakkabı Dünyası ailesinin bir parçası olmak­tan mut­lu­luk duyuy­o­rum. Sonbahar/kış kolek­siy­on­u­muzun ardın­dan ilkbahar/yaz sezonu için hazır­ladığımız zaman­sız parçalar­la iş bir­liğimizi sürdürüy­oruz” diy­or. Özacar, ayakkabı seçi­minde en önem­li kri­terinin ken­di­ni iyi ve özgün his­set­tirme­si olduğunu vur­gu­luy­or ve Provoq markasını gün­lük yaşamın­da sıkça ter­cih ettiği­ni belir­tiy­or.

Mar­ka elçil­iği­ni üstle­nen Özge Özacar, lans­man­da sergile­nen Provoq İlkbahar/Yaz Kadın Kolek­siy­onu’­nun moda­sev­er­lerin beğenisi­ni kazandığını aktarıy­or. Kolek­siy­on, yazın ener­jisi­ni yakala­mak isteyen kadın­lara her tarza ve duru­ma uyum sağlay­a­cak zen­gin seçenek­ler sunuy­or. Günün her anını kusursuz kıl­mak için tasar­lanan kolek­siy­on, san­daletler, topuk­lu ayakkabılar, sneak­er’lar ve daha birçok seçenek içeriy­or.

Exit mobile version