GARDIROP MAGAZİN

Avustralya’dan Türkiye’ye uzanan Triko Merino Hikayesi

Hem­ing­ton kış kolek­siy­on­larının vazgeçilmezi meri­no triko­lar, doğal doku­ları  ren­k­leri ve mod­el­leriyle olduğu kadar üre­tim hikayesiyle de büyülüy­or.

Odak nok­tasını her zaman %100 doğal­lık­ta tutan Hem­ing­ton, erkek modası­na sürdürülebilir­lik ilke­siyle yön ver­m­eye devam ediy­or. Meri­no ceket ve pan­tolon­ları yanı sıra;, siyah, gri, lacivert, mavi, mor, kır­mızı gibi ren­k­leri ve fark­lı yaka seçenek­leriyle saf meri­no yün triko­lar, Hem­ing­ton “Up to New Hori­zons” Son­ba­har- Kış kolek­siy­onun­da yeri­ni alıy­or. 

Dünyanın en geçer­li ser­ti­fikaların­dan Wool­mark logo­suna sahip, doğal meri­no ekstra fine iplik­ler kul­lanılarak üretilen meri­no triko­lar, bu sezon­da da tasarım­ları, üre­tim hikayesi ve sağladığı kon­for­la farkını ortaya koyuy­or.

Meri­no koyun­larının doğal yünün­den ipliğe, iplik­ten Hem­ing­ton triko kolek­siy­onuna…

Kolek­siyon­da yer alan saf meri­no yün triko­lar, Hem­ing­ton erkek­lerinin gardıro­pları­na ulaşın­caya kadar, Avustralya’dan İtalya’ya ve oradan Türkiye’ye bir yol­cu­luğa çıkarak en mucize­vi haline bürünüy­or. Yünün en doğal hali­ni sun­mak tutkusuy­la, Avustralya’nın tertem­iz havasını soluyan, yal­nız­ca su ve organik otlar­la besle­nen meri­no koyun­larının, kendi­ler­ine zarar ver­ilme­den alı­nan post­ları, İtalya’da usta ellerde işleniy­or. Extra fine meri­no stan­dartı­na ulaşan bu doğal yün­ler, Hem­ing­ton tarafın­dan Türkiye’de örülerek kolek­siyon­da­ki yeri­ni alıy­or.

Tama­men doğal ve yenilenebilir bir elyaf olan Hem­ing­ton meri­no triko­lar, hafi­fliği ve yumuşak­lığıy­la doğru işlen­miş saf yünün en kaliteli hali­ni ten­ler­le buluş­tu­ruy­or. Isı değişim­ler­ine yanıt verme yeteneğine sahip olmasıy­la yılın her döne­mi giy­ilebilen Hem­ing­ton meri­no triko­lar, dayanık­lılığı ve zaman­sız olmasıy­la her erkeğin vazgeçe­meye­ceği parçalar arasın­da yeri­ni alıy­or. Biy­olo­jik yapısı ile has­sas ciltlere en uygun yün türü olmak­la bir­lik­te, UV ışın­larının olum­suz etk­isi­ni önleme özel­liğine sahip meri­no ürün­ler, ter­lemeyi önlerken hareket kabiliyeti­ni kısıt­lamıy­or.

Hem­ing­ton Activewear Meri­no Kap­sül Kolek­siy­onu

Hem­ing­ton erkek­lerinin hay­at­larını kolay­laştıran “Activewear Meri­no Kap­sül Kolek­siy­onu” ise tasarım­ları kadar özel nite­lik­leriyle de fark yaratıy­or. Kolek­siyon­da yer alan yelek, mont, pan­tolon ve kaza­k­lar doğal elyafı ile mükem­mel izo­lasy­on göre­vi gör­erek, ter­lemenin önüne geçiy­or. IQ etike­tine sahip ürün­ler özel ipliği sayesinde dış hava şart­ları­na göre vücut ısısını düzen­liy­or. Vücut hareket­ler­ine uygun sağlık­lı yapılarıy­la sportif aktivitel­er ve haf­ta son­ları için ide­al seçenek­ler haline geliy­or. Su iti­ci özel­liği bulu­nan orin ceketler yağışlı havalar­da hareket özgür­lüğü sağlıy­or. Sık seya­hat eden­lerin ihtiyaçları­na da cevap veren bu kolek­siy­on, kırış­ma­ma özel­liği ile erkek­lerin gön­lünü fethediy­or.

Daha fazla bil­gi için www.hemington.com.tr ’yi ziyaret ede­bilirsiniz.

Exit mobile version