GARDIROP MAGAZİN

Aşkın Gününe Özel Seçimler

14 Şubat Sevgilil­er Günü için tüm markalar, aşk kadar sıcak bir hediye seç­m­eniz için hazır! İşte kozmetik­te biz­im seçtik­ler­im­iz.

Çok Yön­lü Şekil­lendirme 

Rem­ing­ton Curl & Straight Con­fi­dence Dön­er Başlı Hava Üflemeli Saç Şekil­lendiri­ci, yumuşak buk­lel­er, daha az kıvrım­lı saçlar ya da düz saçlar için ihtiyaç duyu­lan aksesuar­ları bir ara­da sunuy­or. Havalı ve daha can­lı saçlara sahip olmak isteyen­lerin tam da aradığı ürün. Duş jeli alter­nat­i­fleri de en sevilen­ler­den.

Lekelerden Kurtulalım Mı? 

 

Kışın cil­di­nize ne kadar bakım yaparsanız, yazın leke konusun­da o kadar rahat eder­siniz. Biolog Leke Kre­mi, göz çevre­si har­iç tüm yüze düzen­li uygu­la­ma­da cilt tonunu eşitliy­or. Tüm cilt tip­leri için uygun bir nem­lendiri­ci olarak da her mevsim kul­lanıla­biliy­or.

Özlenen Dizi Geri Döndü 

90’ların unutul­maz dizisi Friends’in sevilen karak­ter­leri Rachel, Mon­i­ca, Phobe, Ross, Chan­dler ve Joey’nin isim­leri­ni taşıyan Friends X Rev­o­lu­tion serisi, makyaj çan­tamızın vazgeçilmezi ola­cağa ben­z­er. Çünkü kolek­siy­onun her parçası hari­ka! Friends X Rev­o­lu­tion, sadece Watsons’larda.

Ayın Güzelleri

En Güzel Hediyelerin Adresi 

Boyn­er, hem kadın hem erkek için aradığınız tüm hediye seçenek­leri­ni bir ara­da bula­bile­ceğiniz adresler­den. Özel­lik­le kozmetik rey­onu bir cen­net. Sevgilil­er Günü için eğer bir par­füm ya da cilt bakım ürünü almayı düşünüy­or­sanız mut­la­ka Boyner’e uğrayın, sayısız seçenek var. Mesela bu Marc Jacobs Per­fect par­füm gibi…

Organik, Vegan, Doğa Dostu

Sürdürülebilir kay­naklar­dan üretilen, doğal ve organik içer­iğiyle dikkat çeken, İngiltere’nin çok satan saç ve vücut bakım markası We Are Para­doxx artık Türkiye’de… Markanın kolek­siy­onun­da şam­puan, 3’ü 1 ara­da saç kre­mi, saç maske­si, saç toniği, saç iksiri, deniz tuzu spreyi, saç ve vücut mum bakım balmı, saç ve vücut peelin­gi var. Ürün­leri defalar­ca geri dönüştürülm­eye uygun alüminyum ambal­a­jlar­la sunulan We Are Para­doxx, sadece makyajtrendi.com’da satış­ta.

Exit mobile version