GARDIROP MAGAZİN

Aşk’a Dair Sohbetler: D&R’da Romantizmin İzinde

D&R, Sevgilil­er Günü’nü kut­la­mak için özel bir etkin­lik düzen­liy­or. “Aşk’a Dair Soh­betler” adı altın­da gerçek­leşe­cek bu etkin­lik­te, ede­biy­at, sanat, yemek ve kişisel gelişim gibi çeşitli alan­lar­dan uzman­lar, aşk konusunu ele alıy­or.

14 Şubat Sevgilil­er Günü’ne özel olarak düzen­le­nen bu etkin­lik, 10–11 Şubat tar­ih­lerinde beş fark­lı D&R mağaza­sın­da gerçek­leşe­cek. Katılım­cılar, aşk hakkın­da daha fazla bil­gi edin­mek ve uzman­ların görüş­leri­ni din­le­mek için bu söyleşilere katıla­bilir­ler.

Etkin­lik­te ele alı­nacak konu­lar arasın­da, aşkın insan hay­atını nasıl etk­ilediği, sanat üzerinde­ki etk­isi, aşkın fizy­olo­jik ve psikolo­jik boyut­ları, aşkın tar­ih­sel ve tekrar­layan yön­leri gibi konu­lar bulunuy­or. Uzman­lar, bu soru­lara cevap aray­a­cak ve katılım­cılar­la bil­gi pay­laşımın­da bulu­nacak­lar.

“Aşk’a Dair Soh­betler” etkin­liği, aşkın derin­lik­ler­ine inmek ve fark­lı bakış açılarıy­la konuyu ele almak isteyen herkes için key­i­fli bir fır­sat sunuy­or.

Exit mobile version