GARDIROP MAGAZİN

Arzum Onan Yaşınız Sizin Kararınız Diyor

Doğal ve zamana mey­dan okuyan güzel­liğiyle Arzum Onan, der­ma­tolo­jide 110 yılı aşkın uzman­lığa sahip, Henkel’in yeni­likçi ve öncü cilt bakım markası Diadermine’in mar­ka yüzü oldu.

Dia­der­mine Lift+ Kırışık­lık Karşıtı ürün­leri, pro-kola­jen ve hyaluron içeren güçlü for­mülüyle 30, 40 ve 50 yaş üzeri ciltlere özel for­mülüyle cil­di­nize ihtiy­acı olan bakımı sağlıy­or; cil­di yoğun bir şek­ilde nem­lendiriy­or, kırışık­lık karşıtı etki sağlıy­or ve sıkılaştırıy­or. Cil­di, yıl­ların getirdiği olum­suz etk­il­er­den koru­mak üzere geliştir­ilen Dia­der­mine Lift+ Kırışık­lık Karşıtı ürün­leri, düzen­li kul­lanım­da her yaşın güzel­liği­ni ortaya çıkarıy­or.

Dia­der­mine, doğru bakım ürün­leriyle daha genç görü­nen bir cilde sahip olmanın mümkün olduğunu vur­gu­ladığı Lift+ Kırışık­lık Karşıtı serisinin yüzü olarak, yıl­lara mey­dan okuyan 1993 Türkiye ve Avru­pa Güzeli, Arzum Onan ile bir araya gel­di. Doğal güzel­liğiyle Türkiye’nin en beğe­nilen isim­lerinden biri olan Arzum Onan, Dia­der­mine Lift+ Kırışık­lık Karşıtı serisi hakkın­daBen yaşan­mışlık­ların hay­atı­ma güzel­lik­ler kat­tığı­na inanıy­o­rum, üste­lik Dia­der­mine sayesinde cildime kırışık­lık kat­madan. Dia­der­mine LIFT+ Kırışık­lık Karşıtı serisi­ni; 30 yaşın üstünde, cil­dine önem veren ve doğru bakım ürün­leriyle yaşının iyisi olmak isteyen tüm kadın­lara tavsiye ediy­o­rum. Diğer yan­dan inanıy­o­rum ki biz kadın­ların en büyük güzel­liği, kendimi­zle ve cildimi­zle barışık olmak­tan, sahip olduk­larımızı olduğu haliyle sevip kab­ul etmem­iz­den geçiy­or.” dedi.

Dia­der­mine, “Yaşınız sizin kararınız” slo­ganıy­la tanıt­tığı yeni kam­pa­nyasın­da, Lift+ Kırışık­lık Karşıtı serisinin, pro-kola­jen ve hyaluron içeren güçlü for­mülüyle her yaşın cilt bakım ihtiy­acını sağladığını vur­gu­luy­or.

Exit mobile version