GARDIROP MAGAZİN

‘Arzu Sabancı for Koton’ ile Kış modasına modern dokunuşlar

Koton, moda ve tasarım dünyasının önde gelen isim­leriyle imza attığı özel kolek­siy­on­ları­na Arzu Sabancı for Koton’un ikin­ci kolek­siy­onunu ekle­di. 

Kendine has çizgisi ve seçkin tasarım­larıy­la moda dünyası­na güçlü izler bırakan Arzu Sabancı, Koton için hazır­ladığı 2017 Son­ba­har-Kış Kolek­siy­onun­da­ki bek­len­medik parçalara özgün bir yorum getiriy­or. Kolek­siy­on, fem­i­nen ve mod­ern parçalarıy­la dikkat çekiy­or.

En yeni trend­leri moda tutkun­larıy­la buluş­tu­ran Koton, moda dünyasının simge isim­lerinden Arzu Sabancı’nın imza­sıy­la yeni bir kolek­siy­onu daha moda sev­er­ler­le buluş­tur­du. Arzu Sabancı’nın kendine özgü, seçkin zevki­ni yan­sı­tan ‘Arzu Sabancı for Koton’ kolek­siy­onu, 2017 Son­ba­har – Kış modası­na özgün bir bakış getiriy­or. Kolek­siyon­da yer alan tasarım­ları hay­a­ta geçirirken doğru­dan ken­di stili­ni yan­sı­tan Arzu Sabancı, fem­i­nen ve mod­ern her yaş­tan kadı­na hitap ediy­or. 

Alışıl­madık parçalar­dan oluşan kolek­siyon­da, kişiye özel maskülen ceket ve pan­tolon­lar kendine özgü detay­ları ile ultra fem­i­nen bir görünüm ortaya koyuy­or. Kolek­siyon­da ön plana çıkan kaplan­mış tafta, pullar­la süslen­miş doku­malar ve karışık nakışlar moda sev­er­lere bir­birinden şık alter­nat­i­fler sunuy­or.

Arzu Sabancı for Koton tasarım­ları; sarı, mavi ve kır­mızının en cesur ton­ları ile hem siluet­leri can­landırıy­or hem de gökkuşağı çizgi­leri ile sim­siyah şık siluetlere eğlence, hareket ve dikkat çeken şık detay­lar yaratıy­or.

Kendine has özgün bir stil yan­sı­tan kolek­siy­onun gözde parçaların­dan kaban­lar; kimono kol kes­i­mi ile oldukça şık bir görünüm sağlıy­or. Mod­ern kadının gün­lük hay­atın­da rahatlık­la ter­cih ede­ceği triko­lar, zin­cir­li yırtık form­lar­la süs­lü bir tarz ortaya koyuy­or. 

Arzu Sabancı for Koton Kolek­siy­onun­da yer alan, cig­a­rette pan­tolon­lar­la göbeği açık blu­zlar, dar kes­im jean göm­lek­ler, gün­lük yaşamın­da sportif tarzı yan­sı­tan mod­ern şehirli kadın için iddi­alı parçalar arasın­da yer alıy­or.

Exit mobile version