GARDIROP MAGAZİN

Aralık Ayı Burç Yorumu

Bu ay, tüm burçların çevresinde gelişen olay­ların etk­isinde fazla kala­cağı; yaşamı sorgu­la­ma isteği içinde ola­cağı ve sık­lık­la gizem­li şek­ilde hareket ede­ceği bir dönem.

KOÇ
Dost­larınızı ve çevr­enizi sına­manın ve önem­li fır­sat­ları gör­menin tam zamanı. Düşünüy­or ve yaşa­ma geçiriy­or­sunuz. Değişik duygu­lar­la hareket ede­ceksiniz. Her tür­lü hareketin altın­da değişik anlam­lar aray­a­cak ve tat­min olma duy­gusu içinde yaşay­a­cak­sınız. Siz den­g­e­nizin bozul­masın­dan yana değilsiniz. Koşullar ile içsel tep­ki­lerinizi den­gele­mek zorun­dasınız. Bazı gizli konu­ların açığa çık­ması, çözüm yol­larını da beraberinde getire­cek. Önem­li arkadaşlarınızın destek­leri, sizin bil­gi­lerini­zle bir­leşe­cek ve yepyeni şekillerde size yeni pozisy­on kazandıra­cak çalış­malar ortaya çıka­cak. Fark­lı düşünüy­or, fark­lı hareket ediy­or fakat duru­ma hakim oluy­or­sunuz. İns­anl­ar siz­den etk­ilenirken karşı çıkamıy­or­lar. Siz özgür­lük ve aşk insanısınız. Riskler konusun­da temkin­li davran­malı ve öfk­enizi kon­trol etmelisiniz.

BOĞA
Olay­lara, ses­siz ve sıkı bir yorum geliştirmek isteye­bilirsiniz. Yeni ve radikal düşüncel­er içindesiniz.Duygularınızda fark­lı bir man­tık var. Sizin­le ilgili konu­lara başkaları tarafın­dan yorum getir­ilme­sine karşısınız. Part­ner­ini­zle bir­lik­te vere­ceğiniz karar­lar önem­li ola­cak. Yaşam kalit­enizi art­tır­ma konusun­da gös­ter­diğiniz çaba olum­lu sonuç veriy­or. Üst düzeyde kişil­er­le görüşmeleriniz ola­cak ve fikir­lerinizi karşı tarafa kab­ul ettire­ceksiniz. Aile içinde anlaş­ma­zlık konusu olan ve aslın­da çok kolaylık­la halledilebile­cek konu­da detay­ları konuşa­cak­sınız. Israr­cı olmazsanız sorun kalmay­a­cak. Çevr­enizde sanat­sal olay­ların gün­dem kazanacağı bir dönem. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şek­ilde aktara­bile­ceksiniz. Eski hata­larınızın, tekrar sizi rahat­sız etmesi­ni engelle­mek sizin elin­izde. İletişim konusun­da oldukça başarılı işler çıkara­cak­sınız.

İKİZLER
Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzur­suz ve kapris­li oluy­or­sunuz. Sabırsız fakat kendine güve­nen tavır­larını­zla başarıyı kucak­lay­a­cak­sınız. Çevr­enizde sizi sev­en arkadaşlarınızın olum­lu destek­leri sayesinde, birçok prob­lem­lerinizin üstesin­den kolay bir şek­ilde gelebile­ceksiniz. Sosyal aktivitelerinizde can­lan­ma söz konusu. Düşüncelerinizi gizleme gereği için­desiniz. Huzur­suz ve alın­gan bir ay yaşıy­or­sunuz. Ken­di­nizi daha kolay ifade etmenin yol­larını bul­malısınız. Zaman kavramının önem­li olduğunu çevr­enize hatır­lat­malısınız. Gücünüzü art­tır­ma yol­un­da yeni bir döneme giriy­or­sunuz. Kaygıları bir kenara bırak­malı ve başara­cağınız işler­den kaç­ma­malısınız. Sorum­lu­luk­larınızın bil­incinde olduğunuz için, çevr­eniz­den gele­cek iş tek­lifler­ine karşı hazır­lık­lı olmalısınız.

YENGEÇ
Part­ner­ini­zle iş bir­liği içinde olmanız, kazançlarını­zla ilgili ortak karar­lar almanıza neden ola­cak­tır. Yaşamınızı ken­di istek­leriniz dahilinde yön­lendirmek isteye­bilir ve bu konu­da yaratıcılığınızı kul­lan­abilirsiniz. Her olayın arkasın­da­ki fark­lı nedeni araştırırken sevdiğiniz kişiyle çatışa­bilirsiniz. Dikkatli olmalısınız. Aşk ve iş hay­atınızı karıştır­ma­malısınız. Karşıt evinizde Jüpiter, Plü­ton, Satürn bir­lik­te hareket ederken, eski sorun­larınızı kafanız­dan atarak bazı düşüncelerinizi arıt­manın zamanı gel­di. Bazı alışkan­lık­larınızı aşmanın kolay olmadığının farkın­dasınız. Geçmişe tes­lim olma­malısınız. Bulun­duğunuz şart­ları ben­imseme konusun­da tered­düt­leriniz var. İçsel savaşlarınızın sizi rahat­sız ede­cek boyut­lara gelme­sine izin ver­memelisiniz. Bu ay yoğun bir tem­po sizi bek­liy­or. Uykunuza dikkat etmelisiniz.

ASLAN
Bütç­enizi aşma­ma konusun­da dikkatli olmalısınız. İş arkadaşlık­ları, grup çalış­maları gibi aktivitel­er, kişisel tat­min­leriniz doğrul­tusun­da çalış­malar içinde ola­cak­sınız. Esnek davran­mazsanız, zıt düşüncelerinize fark­lı tep­kil­er gelebilir.  Bazı karşıt düşüncelere karşı tak­tik­ler geliştir­m­eniz gereke­bilir. Titiz çalış­mak ve gerekeni en ince ayrın­tısı­na kadar yer­ine getirmek istiy­or­sunuz. Bu ara­da, kesin­lik­le part­ner­inizin fikri­ni de kulak ardı etmeyin. Başkalarının fikir­leri, ilgilendiğiniz konu­da size anlam­sız gelebilir. Mesle­ki yaşamınız­da bir­lik­te olduğunuz kişi­leri, ısrar­cılığını­zla şekil­lendirm­eye çalış­mayın. Aşırı görev düşkün­lüğü içerisinde, üstünüze vaz­ife olmayan konu­lar­da da çaba sarf ederek, yoğun bir ay geçire­bilirsiniz. Yol­lar­la ilgili tek­lifleri düşün­melisiniz.

BAŞAK
Bulun­duğunuz ortam­lar­da karşınıza oldukça cazip kişil­er çıka­cak. Bazıların­dan etk­ileneceksiniz. Her zaman­ki çeki­cil­iğinizi belir­gin bir şek­ilde ilişk­i­lerinize yan­sı­ta­cak­sınız. Ancak gizli ilişk­il­er için uygun bir dönem değil ve süre­cek bu bir­lik­te­lik­ler çok fazla mut­lu­luk ver­meye­cek­tir. Özel­lik­le, aynı grup­ta tanışarak düşünce bazın­da anlaştığınız kişiyle sizi bir anda sara­cak duygu dal­galan­maları içine gire­bilirsiniz, dikkatli olun. Çünkü siz, yük­sek ener­jinizi ilişk­i­lerinize yan­sı­tan bir kişisiniz. Kariy­erinize destek vere­cek kişil­er aile birey­leriniz ola­cak­tır. Onların size vere­ceği ener­ji çok önem­li. Yakın çevr­eniz git­tikçe genişlerken, yeni dost­larınızı evinizde ağır­lay­a­cak­sınız ve onlar­la gecenin geç saat­ler­ine kadar soh­bet etmek hoşunuza gide­cek. Ay sonun­da roman­tizm dolu saatler siz bek­liy­or, dikkatli olun. Aniden aranız­da bazı sorun­lar çık­a­bilir.

TERAZİ
Bu ay koşulları iste­diğiniz gibi şekil­lendirm­eye devam etmelisiniz. Şans ve yük­seliş siz­den yana… Derin araştır­ma gereken konu­lar­da ken­di­nizi ispat ede­ceksiniz. Ay ortasın­da sosyal ilişk­i­lerinizin seyri­ni mad­di kazançlara döndüre­bilirsiniz. Çevr­enizde­ki olay­ları lehinize kolay­ca çevire­ceksiniz. İns­anl­ara yardım etme duy­gunuz harekete geçe­cek; toplum­da misy­onu olan kuru­luşlar­da görev yapacak­sınız. Lid­er­lik özel­lik­leriniz ortaya çıka­cak. Yap­tığınız işlerin size huzur ve güven vere­ceği gün­lerdesiniz. Kararsız olduğunuz konu­da cesur­ca başlangıçlar yapa­bilir, ken­di­nize yakın bul­duğunuz kişinin yardım­larını açıkça isteye­bilirsiniz. Mad­di yargılarınız güçleniy­or. Artık para birik­tirmek isteye­ceksiniz ve mad­diy­a­ta gereken öne­mi vere­ceksiniz. Aşk ve iş ilişk­i­lerinizde gücü ter­cih ede­ceksiniz.

AKREP
Bu ay oldukça key­i­fli gün­ler geçire­ceksiniz. Yaşamın tadını çıkartın. Ken­di­nizi şımartın, hay­atın zevk­ler­ine varın. Artık fizik­sel anlam­da ken­di­nizi ener­jik hissede­ceğiniz için, aşk kaça­mak­ları­na da hazır­lan­malısınız. Tanıştığınız kişilere dikkat edin. Biriyle özel duygu­lar pay­laşa­bilirsiniz. Arkadaşlık ilişk­i­lerinize yargılayıcı bak­ma­malısınız. Onların fikir­leri­ni beğen­meye­bilirsiniz. Oysa, ener­ji yük­lü ve güçlü bir potan­siyele sahipsiniz. Ken­di­nize güven­melisiniz. Mad­di konu­lar­da iş imkan­larınız artıy­or. Orga­ni­za­sy­on çalış­maların­dan küçük ölçülerde para kazan­abilirsiniz. Kafanız­da şekil­lendirdiğiniz uzun vadeli istek­lerinizi göz­den geçirmelisiniz. Karşıt­larınızın davranışları­na karşı takındığınız tavır­lar­da, ken­di gücünüz­den emin hareketler sergileye­ceksiniz. Sert çıkışlar­dan uzak kalmalısınız. Sizin için duy­gusal tat­min çok önem­li. Çevr­eni­zle bütün­leşmek sizi fark­lı kılıy­or.

YAY
Tenkit edilmek­ten nefret ettiğiniz bir gerçek. Üste­lik ail­eniz­den gele­cek bu eleştir­il­er canınızın daha çok sıkıl­ması­na neden ola­cak­tır. Yapa­bile­ceğiniz en güzel şey, sizi mut­lu ede­cek ortam­lar­da bulun­mak. Sürege­len bir ilişkiniz varsa, aşkınız test­ten geçe­cek. Yaşadığınız den­ge­si­z­lik­ler­den olum­suz etk­ilen­mek istemiy­or­sanız, aşırıya kaç­madan temkin­li davranışları ter­cih etmelisiniz… Bu ay kariy­erini­zle ilgili yeni bir başlangıç yap­mak istiy­or­sanız, çevr­enizi doğru kul­lan­malısınız. Kırıcı davran­mak­la bazı fır­sat­ları kaçıra­bilirsiniz. Sınır­larınızı genişlet­mek için hede­flerinizi hırslarını­zla besleye­ceğiniz bir dönemdesiniz. Biraz bek­lemelisiniz. Hiçbir şey moralin­izi boz­ma­malı. Ter­cih­leriniz ne olur­sa olsun, yaşam kalit­eniz hep yük­sek seyre­de­cek. Uyku düzeniniz önem­li. Çok çalışıy­or­sunuz, din­len­m­eye özen göster­melisiniz.

OĞLAK
Bu ay plan­larınız uygu­larken; kibar, ince, zarif fakat ısrar­cı davranacak­sınız. Çevr­enizde size karşı çıkan­lara da yumuşak bir şek­ilde karşı koy­a­cak­sınız. Aile toplan­tıları­na daha fazla ağır­lık vere­ceksiniz. Aşk ve duy­gusal ilişk­i­lerinizde seçi­ci ve mükem­meliyetçi ola­cak­sınız. Bu dönem alın­gan­lığınız arta­cak. Sürege­len beraber­lik­lerinizde has­sas ola­cağınız ve alın­gan­lık göstere­ceğiniz için özel­lik­le part­ner­inizin size özen­li davran­masını bekleye­ceksiniz. Eleştiri­ci davranışlar sizi sinir­lendi­re­cek. İlle de man­tık der­s­eniz, çok şey kaybed­er­siniz unut­mayın. Çalış­ma hay­atınızı disi­plin­li götürm­eye devam ediy­or­sunuz. Çevre ilişk­i­lerinizde yaşadığınız sorun­ların kay­nağı, her şeyi çok fazla abart­manız­dan ileri geliy­or.

KOVA
Güç bir­liği içinde ola­cağınız yeni bir per­for­mans sizi bek­liy­or. Doğru karar­lar almak sizin elin­izde. Katıla­cağınız sosyal aktivitel­erde­ki hoş soh­bet­lerinizin iş hay­atınıza katkısı ola­cak ve bek­lediğiniz birçok tek­lif bu tür toplan­tılar­da karşınıza çıka­cak. İyi­mser yön­lerinizi kul­la­narak amacınıza kolay­ca ulaşa­cak­sınız. İlişki­l­erinizde karam­sar­lık yaşa­mak istemiy­or­sanız, bu haf­ta karar­larınızı verirken, çevr­enizin fikri­ni almaya dikkat etmelisiniz. Onay­lan­mayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duy­gusal yön­lerinizi ön plana çıkar­madan, geçmişle ilgili konu­larınızı yeniden göz­den geçirmelisiniz. Mad­di fır­sat­lar arkadaşlarınızın ya da çalıştığınız şir­ket­tn aracılığıy­la gele­cek. Kariy­erini­zle ilgili karar­lar­da daha fazla düşün­mek zorun­da kal­a­bilirsiniz. Hede­fleriniz ile ilgili istek­lerinizde değişim­ler yap­ma­malısınız.

BALIK
Geçmişi özle­mek güzeldir. Hele eski bir aşk karşınıza çık­tığı zaman kalbinizin kıpır kıpır olması olağandır. Den­gelerinizi koru­mak zorun­da olduğunuzun farkın­da olarak, yeni­lik­ler ve hede­fleriniz doğrul­tusun­da hareket ede­ceksiniz. Ne iste­diğinizi biliy­or ve çevr­eniz­den etk­ilen­meden kişisel yönde hareket ediy­or­sunuz. Başkalarının değil, sizin ne iste­diğiniz önem­li. Yeni pro­jel­er, doğrul­tusun­da fark­lı orga­ni­za­sy­on­ların ortaya çıka­cağı ve ken­di­nizi destekleyen kişil­er­le bir ara­da ola­cağınız gün­ler ola­cak… Sizin için avan­ta­jlı bir dönem. Saygı çerçevesi içinde başara­cağınız işler, ileride sizin için önem­li tecrü­bel­er kazan­manızı sağlay­a­cak. İlişki­l­erinizde sezgi­lerinizin sizi yanılta­bile­ceği­ni düşünerek olay­ları doğru algıla­maya çalış­malısınız. Fizik­sel ve zihin­sel aktivitelerini­zle dikkat çeke­ceğiniz bir dönem için­desiniz.

Exit mobile version