GARDIROP MAGAZİN

Annelere Özel Göz Alıcı Seçki

“Moda trend­leri sürek­li değişse de, annelerin sevgisi pır­lan­ta gibi son­suz­dur” düşünce­siyle hareket eden Mes­si­ka Paris, ilk­ba­harın en anlam­lı gününde, dünyanın dört bir yanın­da­ki anneleri kut­luy­or.

EBEDİ BİR AŞK

“Annel­er, tamam­layıcılarımız, bize güç veren­ler, ikin­ci bir ruhu­muz: Nesiller boyu aktarılan, iki kişi arasın­da pay­laşılan mücevher­ler ve son­suz pır­lan­ta­lar.” İki fark­lı karak­ter, iki ayrı kişi­lik… Ancak, bir araya geldik­lerinde mükem­mel bir uyum sağlıy­or­lar. Anne ve çocuğu arasın­da­ki ben­z­er­siz bağın parıltılı bir yan­sı­ması olan My Twin kolek­siy­onu, fark­lılık­ları bir araya getir­erek tüm zarafetiyle dikkat çekiy­or.

Oval for­mun züm­rüt kes­imiyle buluş­ması, son­suza kadar süre­cek bir bağlılığı simgeliy­or. Hem bir­bir­ler­ine çek­ilen hem de uza­k­laşan form­lar, mod­ellere zaman­sız ve sofistike bir dokunuş ekliy­or.

Yük­sek moda evi Mes­si­ka, Annel­er Günü’nde çocuğun anne­sine olan sevgisinin güzel­liği­ni My Twin kolek­siy­onuy­la kut­luy­or.

Tasarım­ların merkezine yer­leştir­ilen pır­lan­ta­lar, fem­i­nen silüet­leri zengin­leştiriy­or ve mod­ern bir dokunuşla öne çıkıy­or.

Küpel­er­den bilezik­lere kadar My Twin mücevher­leri, geniş bir ürün yel­paze­si sunarak her an ışıl­dayan kadın­ların göz­ler­ine ek bir parıltı katıy­or.

Daha fazlasını görüntüle Messika
Bu sayfadaki tüm ürünler, editoryal ekibimiz tarafından seçilmiştir, ancak bazı ürünlerden komisyon alabiliriz.
Exit mobile version