GARDIROP MAGAZİN

Annelere özel armağanlar

Bu yıl ann­enizi seçtiğiniz armağan­lar­la onları şımartın! Son moda çan­ta­lar, taze koku­lar, bakım krem­leri ve bir­birinden fark­lı aksesuar­lar­la sevginizi anlata­bilirsiniz.


Sylvie Large Stud­ded Leather Satchel
Şehir hay­atı­na uygun zım­ba işlemeli ve deri Sylvie, için­de­ki cep bölüm­leriyle size aradığınız rahatlığı sunuy­or. Michael Kors’un gün­lük kul­lanı­ma uygun bu mod­eli, ister omuz askısıy­la isters­eniz el çan­tası olarak da kul­lan­abilirsiniz.

Michael Kors

Won­der­lust Eau de Par­fum Roller­ball, 0.3 oz.
Won­der­lust; güzel­liği, doğal­lığı ve duy­gusal­lığı his­set­tiriy­or! Çiçek ve baharat not­larının lüks karışımı ile şık­lığı amaçlarken, dikkat­leri de üzer­ine çekiy­or.

Michael Kors

Mer­cer Large Metal­lic Leather Dome Satchel
Mer­cer Dome, par­lak derisi ile ışıltılı aksesuar­lar arasın­da yeri­ni alıy­or! Dikkat­leri çeken bu mod­el, altın ren­gi zin­ciri ve markanın imza­sı olan kilit ile lük­sü yeniden tanım­lıy­or.

Michael Kors

Adele Leather Smart­phone Wrist­let
Zen­gin ve pürüzsüz deri doku­ması ile zaman­sız bir parça olan 2 fer­muar­lı cüz­dan, kre­di kart­larınız­dan cep tele­fo­nunuza kadar taşıya­bile­ceğiniz ve yanınız­dan ayıra­may­a­cağınız eşyalarınız­dan biri ola­cak.
Mott Large Leather Clutch
Mott ile tanışın! Yumuşak deriye sahip bu gece çan­tası­na rahatlık­la cep tele­fo­nunuzu, rujunuzu veya diğer eşyalarınızı sığdıra­bilirsiniz. Mod­ern ve kul­lanımı rahat olan bu gece çan­tası, elbiselerinizin en güzel tamam­layıcısı ola­cak.

Michael Kors

Keaton Embell­ished Suede Slip-On Sneak­er
Yumuşak süet ve par­lak kristaller­le süslen­miş Keaton spor ayakkabılar, stilin­izin favori tamam­layıcısı ola­cak. Jean ve elbisel­er­le göz alıcı kom­bin­ler yapa­bilirsiniz.

Anıları tazeleyecek kokular

Molton Brown yeni ve sınır­lı sayı­da üretilen Gour­mand Kolek­siy­onu ile hoş koku­lar­la dolu, lezzetli bir ‘Pas­tane’ deney­i­mi yaşatıy­or…

Kul­landığı fark­lı içerik­ler ve yarat­tığı özel koku­lar­la uzman­laşmış Molton Brown yeni ve sınır­lı sayı­da üretilen kolek­siy­onu Gour­mand ile bir kez daha duyu­larınızı harekete geçirm­eye hazır­lanıy­or.

Comice Pear & Wild Hon­ey El Yıka­ma Jeli 85 TL

 

Deli­cious Rhubarb & Rose Vücut Losy­onu 90 TL

Deli­cious Rhubarb& Rose Duş Jeli 85 TL

Exquis­ite Vanil­la& Vio­let Flower Mum (tek fit­il­li) 150 TL

 

Exit mobile version