GARDIROP MAGAZİN

Anneler Gününe Özel ve Anlamlı Hediye Önerileri

Annel­er gününe geri sayım başladı. Biz­leri bugünlere getiren, şefkatiyle ve sevgisiyle büyüten anneler­im­iz her şeyin en iyisi­ni hak ediy­or. Bu yıl da ann­enizin yüzünü güldürecek bir hediye arayışı içindeyseniz, sizler için hazırladığımız bu göz alıcı list­eye göz atmalısınız!

Bol Köpük­lü Türk Kahvesi
Ann­eni­zle karşılıklı içtiğiniz bol köpüklü bir Türk kahvesinin verdiği mut­lu­luk bambaşkadır. Türk kahvesi tutkun­ları­na yepyeni bir deney­im sunan Arzum Okka Rich Spin M, bu Annel­er Günü’nde ann­eni­zle içeceğiniz Türk kahve­sine tap­taze lezzetler kata­bilir.

Arzum OKKA Rich Spin M Türk Kahve Maki­ne­si — 2.999,90 TL

ŞIK VE RAHAT 
Annel­er için kon­for sunan Puma, Annel­er Günü’nü bir­birinden şık ve rahat ayakkabı mod­el­leriyle karşılıyor. Annel­er Günü için anne­sine şıklık ve rahatlık hediye etmek isteyen­ler için mükemmel bir hediye ola­bilir.

Cas­sia Via Charms Kadın Sneak­er, 1.700,00 ₺

GOLD DOKUNUŞ
Annelerin altın kalp­leri gibi, Guess’in altın sarısı ren­gi ve tüm ihtişamını cömert bir şekilde gözler önüne serdiği yeni tasarım saat­leri, Saat&Saat’le annel­er için göz kamaştıran bir hediye seçeneği ola­bilir.

Guess Çelik ana­log saat — 4.480,00 TL

BAKIMLI ANNELER
Annel­er Günü’nün en vazgeçilmez hediyelerinden biri de parfüm ve cilt bakımı. L’Occitane, Annel­er Günü’ne bir­birinden güçlü iksir­ler ve koku­lar­la dolu güzellik iksir­leriyle hazır­layıp, yenile­nen efsane parfümleriyle, annelere baharın gelişini müjdeliyor.

Best of Skin Care Gift Set — Cilt Bakımın­da En İyi­ler Hediye Seti — ₺4445

ŞIK TASARIMLAR
Knitss’in, doğaya zarar ver­meyen materyaller­le ürettiği özel tasarım­lar, bu Annel­er Günü’nde de tüm annelerin hem kalbi­ni hem beğenisini kazanacak. Her yaştan annenin gardıro­plarının vazgeçilmez kolek­siy­on parçalarına dönüşüyor. Knitss’in yeni kolek­siy­onu Annel­er Günü’ne özel hediye seçenekleri arasın­da yeri­ni alıy­or.

Çapraz Askılı Jakar Desen Triko Elbise — 7.499,00 TL

PÜRÜZSÜZ & YUMUŞACIK DOKULAR
Victoria’s Secret’in bir­birinden güzel, pürüzsüz ve yumuşacık doku­larıy­la, havalı ve kon­for­lu seçeneklerin arasın­da kaybolacağınız bir­birinden güzel pija­ma takım­ları ile en değerli varlığınıza, ann­enize bir rahatlık deney­i­mi yaşatabilirsiniz.

Vic­to­ri­a’s Secret Sat­en Uzun Pija­ma Takımı — 1.609,00 TL

BAHAR KOMBİNLERİNİN VAZGEÇİLMEZİ
Annel­er Günü’nü yeni kolek­siy­onuy­la karşılayan Divarese, Gündüzden gec­eye eşlik eden çantalar, ann­eniz için bahar kom­bin­lerinin vazgeçilmezi ola­cak. Ren­garenk, şık çantalarla Annel­er Günü’nde, ann­enizin yüzünü güldürebilirsiniz.

Divarese Pem­be Kadın Çan­ta — 2.999,00 TL

ANNELERİN GÖZDESİ OLACAK!
Ate­lier Rebul İstanbul Koleksiyon’u sev­er­ler için çok özel bir Annel­er Günü hediye­si haline getiriy­or. Gelenek­sel zanaat­ları mod­ern dokunuşlar ile yorum­layan ve çanta tasarım­ları­na yan­sı­tan Mehry Mu markasının şık altın sim­li kor­don­lu, fer­muar kapa­malı çanta tasarımı, annelerin gözdesi ola­cak.

Bisous Annel­er Günü Özel Hediye Seti — 1850,00₺

Exit mobile version