GARDIROP MAGAZİN

Yeni ürünlerle kolay bakım

Amway’in yenile­nen erkek bakım serisi Hymm, mod­ern, bakım­lı erkek­ler için hızlı ve etk­ili çözüm­ler sunuy­or. Beş yeni ürününü tanı­tan Amway, ener­jik ve çeki­ci özel­liğiyle erkek­lerin hay­atını kolay­laştırıy­or.

Dünyanın en büyük doğru­dan satış şir­keti Amway, HYMM erkek bakım serisi­ni yenile­di ve satışa sun­du: Yeni haliyle tıraş jeli, losy­onu ve bıçak­ları, deodor­ant ve ikisi bir ara­da şam­puan mod­ern erkek­lerin hay­atını kolay­laştıra­cak gibi görünüy­or. Ürün­lerin ortak özel­liği, kolay ve etk­ili çözüm­ler sunuy­or oluşları. Nasıl mı? Özel içer­iği sayesinde.

Gün­lük yüz ve vücut bakım serisin­den oluşan HYMM ürün­leri, doğadan aldığı ilham­la aloe vera, berg­amot, limon, elma, sedir, yosun, rezene, pap­atya gibi bitk­i­lerin şifalı ve güzelleştiren özleriyle zengin­leştir­il­di. Yeni for­müller­le oluş­tu­ru­lan ürün­ler, yıpran­mış cilt ve saçlar, tıraş son­rası yangısı gibi erkek­lerin çok sık karşılaştığı sorun­lara yoğun nem­le çare buluy­or.

Mil­li Voley­bol Takımı oyun­cu­ları Emre Batur ve Cüneyt Dağcı’nın tanıtım yüz­leri olarak katıldığı HYMM’in basın toplan­tısı soh­be­timiz­den…

Türkiye Erkek Mil­li Voley­bol Takımı oyun­cu­ları Emre Batur ve Cüneyt Dağcı’nın tanıtım yüz­leri olarak katıldığı HYMM’in basın toplan­tısın­da bil­gi veren Amway Avru­pa Dış İlişki­ler Kıdem­li Bölge Müdürü Can­dan Çor­bacıoğlu, 100’ün üzerinde ülkede faaliyet gös­ter­diği­ni anım­satıp sek­töründe bil­im­sel araştır­maların öncüsü olduğunu söyle­di.

Amway Avru­pa Dış İlişki­ler Kıdem­li Bölge Müdürü Can­dan Çor­bacıoğlu

Çor­bacıoğlu, “Bütün ürün­ler­im­izde olduğu gibi HYMM’in yeni serisinde de en yük­sek kalite stan­dart­larını yakala­mak için ürün­ler testler­den geçir­il­di ve sonuçlar bağım­sız kuru­luşlar tarafın­dan denetlen­di. Kozmetik ve kişisel bakım­da dünyanın ilk üç şir­ketinden biri olarak yeni­likçi ve çevr­eye dost ürün­ler­im­i­zle, yeniden karşınız­dayız” diy­erek akım­lı erkek­lerin yenile­nen ürün­ler­den mem­nun kala­cak­larını ifade etti.
Tabii toplan­tıya katılan basın men­su­pları olarak ürün­leri kul­lanan mil­li voley­bol­cu­lar Emre Batur ve Cüneyt Dağcı’ya deney­im­leri­ni sor­duk. Emre Batur tıraşı ve sakal bakımını kolay­laştıran Hymm ürün­leriyle ilgili, “Yeni say­dam tıraş jeliyle kestiğim yeri göre­biliy­o­rum. Bu da sakala şek­il ver­me­mi kolay­laştırıy­or. Tıraş losy­onu ise cildi­mi fer­ahlatıy­or, tahriş ve kuru­luğu yok ediy­or” diy­erek mem­nuniyeti­ni dile getir­di. Cüneyt Dağcı ise antren­man­lar ve maçlar­dan oluşan hay­at­ların­da pratik ve güçlü çözüm­lerin öne­m­i­ni vur­gu­la­yarak “Hymm deodor­ant, gün boyu etk­isiyle spor yaparken bile rahat his­set­me­mi sağlıy­or. Saç ve vücut şam­puanının tek kutu­da yer alması, taşı­ma açısın­dan oldukça pratik. Yeni losy­on da çok güzel ve hafif; duş sırasın­da naneyle yıkan­mış hissi veriy­or” dedi.

Exit mobile version