GARDIROP MAGAZİN

Akdeniz’den esinlenen giyim sanatı; Cacharel

İlkbahar/Yaz 2019 Kolek­siy­onu için Akd­eniz ikli­m­inin huzurlu ama hareketli atmos­ferinden esin­le­nen Cacharel, din­gin renk ton­larını cesur desen­ler­le har­man­la­yarak Akd­eniz ile özdeşleşmiş ‘ener­jik ve kon­for­lu yaşam’ yak­laşımını giy­im sanatı ile buluş­tu­ruy­or.

Lacivert, siyah, camel, haki, bej ve gri olarak belirlediği sakin ana ren­k­leri; kobalt mav­isi, nil yeşili, kiremit gibi yük­sek ener­jili ren­kler­le kom­binley­erek güzel havaların rahat­latıcı atmos­feri­ni yaşatan tasarım­lar sunuy­or.

İdd­ia­lı sanatkar dokunuş

Giy­i­mi bir sanat olarak gören Cacharel, kolek­siy­onunun gene­line hakim yalın havayı Akd­eniz esin­tisi­ni yaşatan şehirler­den Lisbon’un binaların­dan ve taş dokusun­dan ilham aldığı allover desen­ler­le ren­klendiriy­or.

Kabart­ma baskılar­la işlediği tişört­leri, 3 boyut­lu görünüm­leri ile fark­lılaşıy­or. Akd­eniz ikli­m­inin uzun gecelerinin ışık­ların­dan yola çıkan reflek­tör­lü tişört tasarım­ları ise par­la­ma özel­liği ile yazın heye­can veri­ci ruhunu yan­sıtıy­or.

Vit­ray ve mozaik desen­ler­ine de yer veren Cacharel, bir­biriyle uyum­lu har­monik desen­ler tasar­lıy­or; bu sayede aksesuar­lar­da yapıla­cak değişik­lik­ler­le fark­lı stiller arası geçiş yap­mayı kolay­laştırıy­or.

Tasarım­da yeni­likçi yak­laşım

Stil sahibi bir görünümün kon­for hissiy­atıy­la bir­leştiğinde oluşan kusursuz uyu­mu hede­fleyen Cacharel, teknolo­jik tavrı ile her zaman yeni­likçi ve hay­atı kolay­laştırıcı. “Cold black” adını verdiği yeni kumaş türü ile üret­tiği siyah pan­tolon­lar, serin­lik veren tuşeleri sayesinde yazın da siyahın asaletinden vazgeçmek iste­meyen­ler için mükem­mel bir seçenek oluş­tu­ruy­or.

Ne giy­erse giysin ele­gan bir görünüm arzu­layan erkek­ler için git­tikçe geliştirdiği eşof­man grubun­da nervür­lü dik­iş uygu­luy­or. Cacharel, seya­hat sırasın­da iddi­alı bir görünüme ulaş­manın en büyük engeli olan ütüleme soru­nuna çözüm buluy­or ve ütü gerek­tirmeyen non-iron göm­lek ve tişörtler tasar­lıy­or.

Terzi­lik­le mükem­melleşen klasik

İlk kurul­duğu gün­den itibaren özün­de­ki usta işi terzil­iği mod­ern yak­laşım­lar­la har­man­layan Cacharel’in takım elbiseleri, özel dik­ilmiş hissiy­atı veren dik­iş kalite­si ile farkını ortaya koyuy­or.

Grinin en açık tonun­dan siya­ha kadar uzanan geniş renk yel­pazesinde tasar­lanan takım elbisel­er, kumaş ve dik­işte sahip olduk­ları avan­taj ile klasiğin asale­ti­ni güçlendiriy­or.

Klasiği ori­ji­nal bir yak­laşım­la har­man­la­mayı sev­en­ler için de uzlaştırıcı ve cid­diyet sahibi griyi, sakin­leştiri­ci rose ton­ların­da ekose desen­ler­le tamam­lıy­or.

Smart casu­al kat­e­gorisin­de­ki Mix&Match takım elbiseleri ile üst bedeni ve alt bedeni fark­lı olan erkek­lere vücut tip­ler­ine en uygun ürün­ler­den oluşan bir takım elbise oluş­tur­ma şan­sı veriy­or.

Exit mobile version