GARDIROP MAGAZİN

Adapte Olma Zamanı

Kip, ilhamını modanın doğay­la uyu­mun­dan alan “Adaptibil­i­ty” temalı 2020–21 Sonbahar/Kış kolek­siy­onu ile sezona iddi­alı bir gir­iş yapıy­or.

Erkek­lerin sosyal ve çevre­sel etk­il­er­le gün­cel­lenen gün­lük yaşam­ların­da stil­ler­ine de yeni bir yorum getiren kolek­siyon­da; casu­al görünümü destekleyen şık ve rahat mod­eller, ren­kli, fonksiy­onel ve doğay­la uyum­lu tasarım­lar hakim. Kolek­siyon­da siyah, lacivert ve vizon gibi ana ren­k­lerin yanı sıra safran, haki, yağ yeşili, mint, kiremit, petrol mav­isi gibi can­lı ren­kler de ön plan­da.

Erkek­lerin haf­ta için­den haf­ta sonuna her sti­line dahil ola­bilen Kip 2020–21 Sonbahar/Kış kolek­siy­onun­da; mükem­mel kon­for ve şık görünüm sağlayan fit kes­im örme ceketler, jog­ger pan­tolon­lar, ren­kli non-den­im pan­tolon­lar, koton ve over­size kad­ife göm­lek­ler, ren­garenk sweat­shirtler ve triko­lar, hırkalar dikkat çekiy­or.

Kolek­siy­onun sür­pri­zli tasarım­ları, çift taraflı giy­ilebilen deri mont ve pardösüler, kol­ları çıkarılarak spor yeleğe dönüşen mont gibi fonksiy­onel tasarım­lar­la erkek­ler stil­leri­ni hava değişim­ler­ine ve mod­ları­na göre hızla adapte ede­bile­cek.

Takım elbiseye yeni bir yorum

For­mal görünümün vazgeçilmezi takım elbiselere yeni bir yorum getiren ve erkek­lerin gün­lük yaşamı­na adapte eden Kip, sonbahar/kış kolek­siy­onun­da da örme takım­lar ve kırış­mayan Trav­eller takım elbisel­er­le hay­atı kolay­laştırıy­or. Kip takım elbisel­er casu­al göm­lek­ler, t‑shirt ya da triko­lar ve sneak­er ayakkabılar­la kom­bin­lenerek erkek­lere mükem­mel bir görünüm sağlıy­or.

Exit mobile version