GARDIROP MAGAZİN

Academia’nın Şifresi: Konfor ve İyimserlik

Zamanın modayı şekil­lendirme­sine tanık olduğu­muz bu gün­lerde ihtiyaç duy­duğu­muz kon­for ve iyim­ser­lik kolek­siy­on­lara ilham ver­m­eye devam ediy­or. Acad­e­mia İlkbahar/ Yaz 2021 Kolek­siy­onu, özgür ruh­lu ve farkın­dalığı yük­sek Acad­e­mia kadını için zihin­sel ve bedensel kon­foru merkezinde tutan dinamik bir dünya kur­gu­luy­or.

90’ların fer­ahlık veren cut-out’ları maskülen anlatım­lar­la taze bir min­i­mallik yaratırken, dra­matik çiçek desen­ler ve fem­i­nen form­lar bu sadeliğe eşlik ediy­or. Mod­ern siyahların tür­lü form­lar­da çeşitlendiği kolek­siy­on, tropikal desen, tarçın ve camel ton­larının sıcak­lığıy­la buluşuy­or. Kobaltın yük­sek ener­jisi, yaz beya­zlarının fer­ahlığıy­la bir­leşirken; sorbe ton­ları poz­i­tif bir atmos­fer yaratıy­or.

Asya kültürünün min­i­mal­iz­min­den ve sakin­liğin­den besle­nen çok yön­lü form­lar, kul­lanım esnek­liği sunarken, detay­lar­da­ki desen ve grafik anlatım­ları görsel bir bütün­lük yaratıy­or. Dönüştürülebilir ceketler ve tamam­layıcı triko­lar, geniş zaman­lı kul­lanım sunuy­or. İpeksi dokusuy­la ilgi çeken teknik kumaşlar sıcak yaz­da hay­at kur­tarıy­or.

 

Özünde aktif giy­im­den ilham alan bir tasarım anlayışı barındıran mar­ka, Acad­e­mia Active kolek­siy­onu ile yeni bir kat­e­gori sunuy­or. Tasarım­ların per­for­mans ve kon­fo­ra odak­landığı Acad­e­mia Active kolek­siy­onun­da; spor bra’lardan cep detaylı bisik­let tayt­ları­na, hib­rit üstler­den per­for­mans yağ­murluk­lara, yüzücü may­oların­dan yeni nor­ma­lin üni­for­ması eşof­man takım­ları­na uzanan seçenek­ler yer alıy­or.

Deney­sel form­lar­la yeni gelenek­ler yarat­mayı hede­fleyen mod­ern hay­atın vazgeçilmezi Acad­e­mia Den­im grubu, ekle­nen gün­cel kalıp ve geniş mod­el seçenek­lerinin yanı sıra izlediği etik ve sürdürülebilir prosedür­ler­le iyi görün­menin yanın­da iyi his­set­tirmeyi de ilke ediniy­or.

Acad­e­mia İlkb­ah­ar / Yaz 2021 Kadın Kolek­siy­onu BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde siz­leri bek­liy­or.

Exit mobile version