GARDIROP MAGAZİN

Academia’dan özgür ve dinamik kadınlar

Gerçekçi ve zaman­sız tavrını koruyan Acad­e­mia, Sonbahar/ Kış 2018–2019 sezo­nun­da roman­tiz­mi, özgür ve dinamik Acad­e­mia kadını için yeniden yorum­luy­or.

Fem­i­nen sakin­lik yeri­ni bohem tavrın cesareti ile süslen­miş mak­si­mal ayrın­tılar­la pay­laşarak, yeni sezon­da yük­sek zevkin detay­cılığını bir kez daha ortaya koyuy­or.

Roman­tik bluz ve elbiselerin volan detay­lar­la zengin­leştiği kolek­siyon­da, Academia’nın ilke edindiği çok yön­lülük ve işlevse­lik maskülen ama zarif kes­im­ler­le yeniden keşfediliy­or.

Met­al ve dekon­strük­tif detay­ların kar­maşasıy­la özgür­leşen yalın silüetler, zıtlık­lar arasın­da­ki uyu­mu vur­gu­larken, tasarım­lar­da kul­lanılan püskül, şimşek ve yıldız işlemel­er ışıltılarıy­la fan­tastik ve mac­er­acı bir dünyanın resmi­ni çiziy­or.

Kırık kalpler­den bir araya gelen leop­ar desen­ler, tanıdık simgel­er­den ilham alan met­al charm kul­lanım­ları ve Acad­e­mia için özel olarak hazır­lan­mış bozuk ekran görün­tüsünün ardı­na gizlen­miş yüz görseli gibi grafik anlatım­lar, kusurlar­da gizli mükem­mel­lik algısının sihrine dikkat çek­erek, Academia’nın neo-roman­tizm yoru­mun­da kişiselleşm­eye verdiği öne­mi vur­gu­luy­or.

 

Exit mobile version