GARDIROP MAGAZİN

Renkli ve enerjik triko markası Knitss

Yaratıcı çizgisiyle öne çıkan, ilhamını geometrik form ve şekiller­den  alan ren­kli ve ener­jik triko markası Knitss, bu sene dördüncüsü gerçek­leşe­cek olan Fash­ion Film Fes­ti­val İstanbul’un ana spon­soru oldu.

Trikoya yeni bir yorum getiren, etk­i­leyi­ci bir duruş sergileyen ve ilhamını sanat akım­ları ve mimari­den  alan Knitss, bu yıl sanat ve filmin buluş­tuğu Fash­ion Film Fes­ti­val İstanbul’un ana spon­sor­luğunu üstlen­di. 3–4 Kasım 2018 tar­ih­lerinde Zor­lu Per­for­mans Sanat­ları Merkezi‘nde dördüncü kez gerçek­leşe­cek olan fes­ti­val, bir kez daha moda ve film dünyalarını bir araya getiriy­or. Dünyanın dört bir köşesin­den hem büyük moda evlerinin, hem de bağım­sız ve yeni­likçi tasarım­cıların film­lerinin seyir­ciyle buluş­tuğu bu fes­ti­valde film ve sanat üzer­ine söyleşi ve atö­lyel­er de gerçek­leştir­iliy­or.

Knitss’in kuru­cusu ve kre­atif direk­törü Duygu Boz, “Knitss, ilhamını insan­lık gelişi­minde kilo­me­tre taşı olan sanat akım­ların­dan alıy­or. Çağ­daş sana­ta özel olarak önem veren markamız ken­disi­ni zat­en ‘con­tem­po­rary knitwear’ olarak tanım­lıy­or. Günümüzde artık bir sanat dalı olarak kab­ul edilen sine­mayı moda ile buluş­tu­ran ve ulus­lararası bir fes­ti­val olarak öne çıkan Fash­ion Film Fes­ti­val İst­anb­ul, gerek sahiplendiği değer­ler­le, gerekse içer­iği ve hitap ettiği kit­leyle markamı­zla mükem­mel bir şek­ilde örtüşüy­or. Bu fes­ti­vali sahiplenerek sana­ta verdiğimiz öne­mi ve markamı­zla bütün­leşen yan­sı­masını vur­gu­ladığımızı düşünüy­o­rum.” söz­leriyle bu işbir­liğin­den duy­duğu heye­canı dile getir­di.

Ayrı­ca, Fash­ion Film Fes­ti­val İst­anb­ul bu yıl­ki edisy­onun­da moda film­leri yarış­ması yaparak 7 fark­lı kat­e­goride başarılı isim ve pro­jeleri ödül­lendiriy­or. Moda editör­leri, fotoğrafçılar, oyun­cu­lar, tasarım­cılar ve fes­ti­val direk­tör­leri gibi fark­lı disi­plin­ler­den ünlü isim­lerin bulun­duğu jüri üyeleri arasın­da  Knitss kuru­cu ve kre­atif direk­törü Duygu Boz da yer alıy­or.

Akınız­da bulun­sun
Tasarım­cı Duygu Boz’un kur­duğu Knitss ilhamını geometrik form ve şekiller­den alırken, triko örgüye bam­baş­ka bir boyut getir­erek gün­de­lik hay­a­ta yöne­lik kolek­siy­on­lar sunuy­or. Aynı zaman­da en yük­sek kalite İtalyan iplik­leri­ni kul­la­narak tasar­lanan parçalar, kolaylık­la fark­lı tar­zlara adapte edilebilen, şık bir gardırop sunuy­or.

Exit mobile version