GARDIROP MAGAZİN

I Heart Revolution 1. yaşını kutluyor

Türkiye pazarı­na girdiği andan itibaren en çok ter­cih edilen kozmetik markaların­dan olan Rev­o­lu­tion ve I Heart Rev­o­lu­tion, Türkiye’deki 1. yaşını kut­ladı.

Sadece Wat­sons mağazaların­da ve watsons.com.tr’de satışa sunulan Rev­o­lu­tion ve I Heart Rev­o­lu­tion gerçek­leştir­ilen etkin­lik­le yepyeni ve ren­garenk ürün­leri­ni de tanıt­tı.

Rev­o­lu­tion ve I Heart Rev­o­lu­tion ürün­leriyle ışıltınızı git­tiğiniz her yere taşı­yarak fark edil­m­enizi sağlıy­or. Büyü­leyi­ci Rev­o­lu­tion ve eğlenceli I Heart Rev­o­lu­tion ürün­leri, hay­al dünyanızın kapılarını arala­yarak ben­z­er­siz bir makyaj deney­i­mi sunuy­or.

Sevilen İngiliz vlog­ger Sophie’nin Revolution’ın yeni Extra Spice far paleti için seçtiği ren­kler baharat­lar­dan ilham alıy­or. Gündüz ve gece makya­jının vazgeçilmezi ola­cak Extra Spice far paletinde her zevke ve tarza uygun 18 fark­lı renk seçeneği bulunuy­or.

54,90 TL

Mükem­mel kaşlar için: Rev­o­lu­tion Brow Tint

Rev­o­lu­tion Brow Tint, jel for­mülü sayesinde boşluk­ları doldu­rarak belir­gin kaşlara sahip olmanıza yardım­cı oluy­or. Taupe, Medi­um Brown ve Dark Brown renk seçenek­leri bulu­nan ürün, kaşları sabitley­erek mükem­mel bir biçimde şekil­lendiriy­or.

Rev­o­lu­tion Renais­sance Flick Eye­lin­er ile kusursuz çizgiler

Siyah keçe uçlu lik­it eye­lin­er, kolay sürülen yapısı ile tek seferde mükem­mel çizgilere ulaş­manıza yardım­cı oluy­or. Gözlere çarpıcı bir görünüm kazandıran Flick Eye­lin­er, makya­jınıza sanat­sal bir dokunuş katıy­or.

54,90 TL

Ciltte porse­len etk­isi

Rev­o­lu­tion Fast Base Stick Fondöten, kolay­ca uygu­lanan stik for­mülü ile kusurları hızlı bir şek­ilde kap­at­maya yardım­cı oluy­or. Mükem­mel bir şek­ilde dağılan yapısı cil­di­ni­zle bütün­leşiy­or. Uygu­landığı andan itibaren cilde porse­len efek­ti kazandır­maya yardım­cı olan Fast Base Stick Fondöten, 8 fark­lı renk çeşi­di ile her cilt ren­gi için alter­natif oluş­tu­ruy­or.

I Heart Rev­o­lu­tion, Dragon’s Heart, Unicorn’s Heart ve Mermaid’s Heart kolek­siy­on­ları ile sizi ren­garenk dünyasının içine çekiy­or.

99,00 TL

Ejder­haların ihtişamın­dan ilham alan Dragon’s Heart Far Paleti, bronz, altın, bor­do ve kır­mızı ton­ların­dan oluşuy­or. Drag­ons Metal­lic Ruj Serisi Leg­end, Far­away Flames, Fire Breath­ing, Dragon’s Blood ve Flame ren­k­leri ile makya­jını çeki­ci dudak­lar­la tamam­la­mak isteyen­leri bek­liy­or.

39,90 TL

Unicorn’s Heart Far Paleti ultra pig­mentli pem­be, yan­sı­malı beyaz ve göz alıcı mor ton­larıy­la mist­ik bir makyaj sunuy­or. Uni­corns Metal­lic Ruj Serisi, met­a­lik ve sat­en bir bitişe sahip olan Whim­si­cal, Fan­ta­sy, Immor­tal, Pink Wish, Fan­ta­sy Rea seçenek­leri ile dudak­lar­da parıltılı ve göz alıcı bir görünüm vadediy­or.

72,90 TL

Mermaid’s Heart far paleti, sihirli anlar için büyülü bakışlara sahip ola­bile­ceğiniz mavi ve turku­vazın ton­ların­dan oluşan 12 renk seçeneği sunuy­or. Mer­maids Metal­lic Ruj Serisi ise Enchanter, Shell Phone, Siren, Myth­i­cal ve Deep Under ren­k­leri ile okyanusun büyülü dünyasını dudak­lara taşıy­or.

Exit mobile version