GARDIROP MAGAZİN

Levi’s® x Justin Timberlake “Fresh Leaves” Koleksiyonu

Levi’s®, 10 Gram­my ödül­lü müzisyen ve oyun­cu Justin Tim­ber­lake ile ilk iş bir­liği­ni gerçek­leştir­di. Kolek­siy­on, 4 Ekim’den itibaren dünya çapın­da ve Türkiye’deki tüm Levi’s® mağazaların­da satışa sunuluy­or.

Levi’s® x Justin Tim­ber­lake “Fresh Leaves” kolek­siy­onu, Justin’in müzik tutkusun­dan ilham alarak ikonik Levi’s® parçaları­na mod­ern yorum­lar getiriy­or. “Fresh Leaves” (Taze Yaprak­lar) adı, Timberlake’in ken­di izi­ni bırak­masın­dan yola çıkarak, gele­cek nesillere miras kal­a­bile­cek zaman­sız parçaları yorum­la­ması anlamı­na geliy­or.

Justin Tim­ber­lake, bu özel kolek­siy­onu yarat­mak için San Francisco’da bulu­nan Eure­ka Inno­va­tion Lab’in yanı sıra, Lev­i’s® arşiv­leri ve Los Ange­les’­ta­ki Hall of Strauss adlı showroom’undaki Lev­i’s® tasarım ekip­leriyle bir­lik­te çalıştı. Ortaya çıkan 20 parçalık erkek giy­im kolek­siy­onun­da alışılmış parçalar, ren­kler, desen­ler ve siluetler kom­bine edilip yeniden hay­a­ta geçir­il­di.

Levi Strauss & Co. Pazarla­ma Üst Yöneti­cisi Jen­nifer Sey, bu iş bir­liği konusun­da: “Ken­di­ni özgün bir şek­ilde ifade etmenin sem­bolü olan Lev­i’s®, ori­ji­nal bir sese sahip olan müzisyen­ler kadar, dünyanın her yanın­da­ki hayran­ları tarafın­dan da her zaman ter­cih ediliy­or. Lev­i’s® markasının özgün ruhunu yan­sı­tan Justin Tim­ber­lake ile bu kolek­siyon­da bir­lik­te çalış­mak­tan gurur duyuy­oruz,” diy­or.

Tim­ber­lake ise: “Bir müzisyenin giy­diği kıyafetler, kre­atif sürecinde de per­for­man­sın­da da en az müz­iğin ken­disi kadar önem­li. Lev­i’s® kolek­siy­on­um da bu tarz bazı kişisel deney­im­ler­i­mi hayran­larım­la pay­laş­ma imkanı sağladı.” diye ekliy­or.

Levi Strauss & Co. Ürün Üst Yöneti­cisi Karyn Hill­man, bu ikonik iş bir­liği için: “Alışılmış olan­la bek­len­meyeni har­man­layan parçalar yarat­ma konusun­da Justin’le sıkı bir bağ kur­duk. Justin’in müz­iğinin ardın­da­ki hikayel­er­den ilham alarak kan­vas, ekose, kamu­flaj, flanel, sher­pa ve den­im gibi klasik malzemeleri kul­landık. Onları aşi­na olduğu­muz siluetlere ve Lev­i’s® ikon­ları­na uygu­larken, gün­cel sokak giy­i­mi ögeleri­ni içeren mod­ern dokunuşlar da geliştirdik,” diy­or.

“Fresh Leaves” kap­sül kolek­siy­onu, tümüyle kaliteli işçil­iğin ve kaliteli kumaşların ürünü olan Lev­i’s® ikon­larının en iyi­leri­ni içeriy­or. Kolek­siy­on, mod­ern sokak giy­i­min­den ipuçları verirken over­size ve daha uzun kes­im­ler gibi değişik oran­tılar­la den­emel­er yap­manın yanı sıra, truck­er ceketlere ve tişörtlere de kapüşon­lar ekliy­or. Hem ikonik Levi’s® Red Tab etiketinde hem Two Horse Pull deri yama­da siyah yazı kul­lanılarak kolek­siy­ona özgün bir dokunuş yapılıy­or. Temel parçalar arasın­da Justin Timberlake’in 501® jean’lerini giyme stilin­den esin­le­nen ve Levi’s® kalıp port­föyüne yeni ekle­nen 501® ailesinin yeni üye­si 501® Slim Taper da yer alıy­or. Lev­i’s® markasının bir süre önce lanse edilen Project FLX diji­tal laz­er teknolo­jisi kul­lanılarak basılan den­im kamu­flaj Truck­er ceketi de öne çıkan bir baş­ka parça oluy­or.

Timberlake’in Levi’s® ile ilk iş bir­liği, 2017 yılın­da ikonik Levi’s® Truck­er ceketin 50. yıldönümü için ceket kişiselleştirme­siyle başladı. Süreç gelişerek devam ederken Lev­i’s®, Timberlake’in tur­nesinin açılışını New York’taki pop-up için sek­iz parça (truck­er ceketler ve flanel göm­lek­ler) yaratarak kut­ladı ve tur­n­eye özel sanatçıya parçalar hazır­ladı. Şim­di ise Levi’s® x Justin Tim­ber­lake “Fresh Leaves” kolek­siy­onuy­la hayran­ların­da iz bırak­maya devam ediy­or.

Exit mobile version