GARDIROP MAGAZİN

NYFW: Michael Kors SS’19

Michael Kors İlkb­ah­ar 2019 defile­si saat 10’da New York’ta düzen­len­di. Defile, tar­i­hi ve yenile­nen haliyle göz doldu­ran Pier 17’de hay­at bulurken Christi­na Zimpel’in sanat çalış­maları, kıyafetler özgür ruh­lu ve dünyayı dolaşan stiliyle moda dünyasın­da bir kes daha dikkat­leri üzer­ine çek­ti.

“ Defilenin, küre­sel kaçışı his­set­tirmesi­ni iste­d­im.” diy­or Michael Kors ve ekliy­or “ Seya­hat etmenin en güzel esin kay­nakların­dan biri olduğunu düşünüy­o­rum ve bu kolek­siyon­da da dünyada­ki en sevdiğim yer­ler­den parçalar bulunuy­or. Pier 17 tüm olum­lu ener­jisi ile çevre­lenirken, Christi­na Zimpel’in sanat çalış­maları da mekân­la bir­lik­te şehrim­izi tüm doğal­lığıy­la ortaya çıkarıy­or.”

Zim­pel, Batı Avustralya’nın Perth şehrinde doğ­muş ve çiz­im çalış­maları­na başla­madan önce Avus­tralya ve Ameri­ka Vogue’da sanat yönet­meni olarak çalışmıştır. Sanatçının 22 parçalık kolek­siy­onu defile öncesinde galeri bölümünde ziyaretçi­lerin beğeni­sine sunul­du.

İlkb­ah­ar 2019 Michael Kors Col­lec­tion defile­si can­lı olarak michaelkors.com’dan, youtube’dan, Twit­ter, Insta­gram ve Facebook’dan yayın­landı.

Satı­nalın­abilir Sokak Modası: Dünyanın çeşitli yer­lerinde­ki hayran­ların da ulaşa­bilme­si için ön sır­da out­ran Car­o­line Daur, Tamu McPher­son, Irene Kim ve Char­lotte Groeneveld’in kom­bin­leri direkt olarak Insta­gram ve Insta­gram Hikâye, Face­book, Twit­ter, Line, Kakao ve WeChat gibi sosyal plat­form­lar­da ve ayrı­ca markanın e‑ticaret sitesinde satışa sunul­du.

Kors Com­mute: Markanın Moda Haf­tası önce­si etkin­liği olan Kors Com­mute, 10 Eylül’de mod­el Joan Smalls ile gös­ter­ime sunul­du. Michael ve Joan moda haf­tası hakkın­da soh­bet edip, en sevdik­leri film­ler­den bah­set­til­er. Video Insta­gram, Insta­gram TV, Face­book, Twit­ter ve YouTube’da gös­ter­ilmek­te.

Face­book Mes­sen­ger Deney­i­mi: Bu sezon için yeni ve dikkat çeken ele­ment ise kul­lanıcılara defi­leyi Face­book üzerinden izleye­bile­cek­ler­ine yöne­lik hatır­lat­ma mesajlarının gön­der­ildiği markanın yeni soh­bet robo­tu deney­i­mi oldu. Gün boyun­ca face­book kul­lanıcıları sis­tem ile etk­ileşime geçip defi­leyi tekrar izleyip, ön sıra kom­bin­leri­ni satın alıp ve sahne arkası video’ları izleye­bildil­er.

Sahne arkası ve Ön sıra Hikâyeleri:

Michael Kors Insta­gram hesabı takipçi­leri ve markanın Insta­gram hikayeleri­ni izleyen kişil­er sıradışı sahne arkası içer­iğine, manken­lerin yaşadık­ları eğlenceli anlara, defilenin detay­ları­na ve daha birçok güzel ana eşlik ede­bildil­er.

 

Exit mobile version