GARDIROP MAGAZİN

MERCEDES-BENZ PRESENTS “BRAND WHO”

İlh­amını sokak kültürün­den alan ve her sezon çalıştığı desen­ler­le dikkat çeken erkek tasarım markası Brand Who, Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istanbul’da geçtiğimiz sezon tanıt­tığı “Meet The Locals” ardın­dan, bu sezon İlkb­ah­ar- Yaz 2019 Kolek­siy­onu “Sunseeker”i sunuy­or.

Bu sezon defilesi­ni Mer­cedes-Benz Presents olarak sunan Brand Who tasarım­cıları Volkan Güzelce ve Koray Arıcı, “Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istanbul’un 12. sezo­nun­da Mer­cedes-Benz Türk tarafın­dan destek­len­mek çok gurur veri­ci.

İlk andan son dakikaya kadar hep heye­can­lı ve sorum­lu­luğu­muzun farkın­day­dık. Bu sezon ener­jimizi biraz daha art­tırıp, bize inanan ve her zaman destekleyen­lere güzel bir show hazır­ladık.” diy­erek Mer­cedes-Benz Türk’ün desteğinin kendi­leri için öne­m­i­ni vur­gu­ladı.

“Giy­in­mek Pay­laş­mak­tır” mot­to­suy­la yola çıkan ve “Giy­ilebilir Hikayel­er” yaratan Brand Who, bu sezon sun­duğu kolek­siy­onu ile giy­in­mek ve değer üzer­ine bizi yeniden düşün­m­eye çağırıy­or.

Brand Who, İlkb­ah­ar-Yaz 2019 Kolek­siy­onu için “Sun­seek­er” slo­ganıy­la sizi güneşin peşin­den sürük­lüy­or.

Kolek­siy­on­ların­da tasarım­larının özgün­lüğü kadar yaratıcılığın ortaya çıkış hikaye­sine de odak­lanan Brand Who, ışığın, ener­jinin ve yaratıcılığın kay­nağı olan güneşin istenirse her köşe başın­dan belire­bile­ceği­ni ama bunun için Brand Who erkeği ile bir­lik­te bu yol­cu­luğa çık­mak gerek­tiği­ni söylüy­or.

İns­ana pla­j­da gelen rahatlığı, güneşin verdiği neşe ile bir­leştiren ama her zaman­ki mesafe­li ve özgün duruşun­dan da taviz ver­meyen Brand Who İlkbahar/Yaz 2019 kolek­siy­onu, güneşle aramız­da­ki mesafeyi, kul­landığı kumaşlar ve ince düşünülmüş detay­larıy­la ortadan kaldırıy­or.

Brand Who erkeği gücünü mer­ak­lı ve sınır tanı­maz yapısın­dan alırken, güneşi her sabah yeniden ara­mak için yola çıkıy­or.

İns­ana ken­di göl­gesinin hafi­fliği­ni yaşatan tasarım­ları ile Brand Who İlkb­ah­ar-Yaz 2019 kolek­siy­onu, artık markay­la özdeşleşen grafik çizgiler ve sem­boller dünyasın­da sizi eşsiz bir deney­ime dav­et ediy­or.

Exit mobile version