GARDIROP MAGAZİN

L’Atelier Caché online satışta

Kendine güve­nen, lim­itler­le yet­in­meyen, mod­ern ve zevk­li kadın­ları hedef alan dış giy­im ve ceket markası L’Atelier Caché artık online satış­ta.

L’Atelier Caché ürün­ler­ine Nişan­taşı’n­da bulu­nan ken­di showroom’u, V2K ve Gizia Gate dışın­da artık dünya çapın­da ücret­siz tes­li­mat hizmeti veren lateliercache.com adresin­den kolaylık­la ulaşıla­biliy­or.

Kul­lanılan yük­sek kalite materyal­lerin çeşitlil­iği­ni yaratıcı kom­bi­nasy­on­lar­la sunan mar­ka, kalit­e­den emin olmak için, her ürünü ken­di atö­lyesinde üretiy­or.

Kolek­siy­on­lar­da­ki parçalar spor ayakkabıy­la gündüz rahatlığı­na uyum sağlarken, sadece bir topuk­lu ayakkabı ile de gece şık­lığını tamam­lıy­or. Markanın imza­sı haline gelen yelek­ler ise müş­ter­i­ler­ine özgün detay­lar­la mod­ern, rahat ve birey­sel bir kim­lik kazandırıy­or.

Nihan Topaloğlu kimdir?

Nihan Topaloğlu, İst­anb­ul Üniver­site­si Sanat Tar­i­hi bölümün­de­ki eğiti­mi sırasın­da, sanatın ken­di­ni en iyi ifade etme yolu olduğu­nun farkı­na vararak, mezun olduk­tan son­ra Sanat Tar­i­hi alanın­da aldığı eğiti­mi, her zaman hay­ali olan tasarı­ma yön­lendirerek İst­anb­ul Teknik Üniver­site­si ve Fash­ion Insti­tute of Tech­nol­o­gy New York’ta moda oku­maya karar ver­di.
Eğiti­mi sırasın­da, New York ve İstanbul’da pek çok orga­ni­za­sy­on ve defilede yer alan tasarım­cı, Tom­my Hilfiger’ın düzen­lediği tasarım yarış­masın­da bir­in­ci­lik ödülünü Tom­my Hilfiger’ın elin­den alarak, Tom­my Hil­figer Europe Ams­ter­dam’­da da staj hakkı kazandı. Amsterdam’daki sta­jı boyun­ca out­er­wear depart­manın­da görev alan tasarım­cı, güçlü yönünün ceketler ve dış giy­im olduğunu bura­da bir kez daha anladı.
New York’taki moda eğiti­mi­ni bir­in­ci­lik­le tamam­ladık­tan son­ra İstanbul’a dönerek deri ve kürk sek­törünün öncü markası Pun­to Leather and Fur’da tasarım depart­manının başı­na geçti. Daha son­ra aldığı eğiti­mi imalat ve teknik bil­gisiyle pekiştir­erek ken­di markası olan L’Atelier Caché’yi 2014 yılın­da kur­maya karar ver­di.

Exit mobile version