GARDIROP MAGAZİN

2017 Gelinlik modelleri

Gelin­lik alışver­işi yap­madan önce mut­la­ka aklın­da bir fikir vardır. Peki sezo­nun son mod­el­lerinden hab­er­dar mısın?

Öyle güzel mod­el­er var ki evlilik hazır­lığı yap­mayan bile den­e­mek istiy­or. Muhteme­len küçük yaşlar­dan bu yana “aca­ba ben gelin­lik giy­sem nasıl durur­du?” diye hay­al eden aramız­da vardır. Aman yalan­dan takın bir yüzük deneyin, kime ne?:) Neyse şim­di biz bekar­ları kenara bırakıp gerçek­ten evlenecek­lere dön­mek istiy­o­rum.

Bu sezon oldukça sade mod­eller dikkat çekiy­or. Öyle abartı kabarık dan­tel detaylı gös­ter­işli parçalar yok. Duru güzel­lik daha göz alıcı. 50’lerin kısa gelin­lik­leri geri dönüy­or. Omuz detaylı zarif parçaların yanı sıra göz alıcı inci beyazı gelin­lik­ler dikkat çekiy­or. Bohem ruhu gelin­lik­lerde de bu sezon göre­ceğiz. Püskül detay­lar bohem sev­er­leri ken­di­sine çeke­cek. Kır düğünü veya sahil düğünü yap­mak isteyen­lere ayrı­ca toz pem­be olan gelin­lik öner­i­ler­im­ize de göz atın der­im. 2017 gelin­lik trend­leri için galeride ilerleyelin. Emi­nim siz de bayıla­cak­sınız.

Exit mobile version