GARDIROP MAGAZİN

Cengiz Aktürk defilesine Cihan Nacar dokunuşu

20 yılı aşkın süredir moda sek­törünün sevilen isim­lerinden biri olan Cen­giz Aktürk kre­atif direk­tör­lüğünü Cihan Nacar’ın yap­tığı ilk defilesi­ni geçtiğimiz akşam Man­darin Ori­en­tal Bospho­rus , İstanbul’da gerçek­leştir­di.

Türkiye’nin en popüler nok­ta­ların­da mağaza­laşan ve yurt­dışı­na da açılan Cen­giz Aktürk büyük yankı uyandıran defile öncesinde şun­ları söyle­di: “Türkiye’nin bir markasını daha dünyaya açmış olmak­tan mut­luyuz. Biz kök­lü bir markayız. Dünya modasını yakın­dan takip ediy­oruz. Kolek­siy­on­u­muzu çok başarılı bir tasarım­cıya tes­lim ettik. Çok mut­lu ve gururluyuz.’

Tasarım­ları ile adın­dan sık­lık­la söz ettiren  tasarım­cı Cihan Nacar’ın kre­atif direk­tör­lüğünü üstlendiği defilenin açılışını güzel­liği ile göz doldu­ran top mod­el Tülin Şahin yaparken, kapanış izleyi­ci­leri ken­di­sine hayran bırakan Çağla Şikel ile oldu. Bir­birinden göz alıcı tasarım­ları taşıyan isim­ler arasın­da Şev­val Şahin ve Buse İske­nderoğlu da vardı .

 

Ünlü tasarım­cı Cihan Nacar ‘Son derece dinamik ve genç olan bu kolek­siyon­da ren­k­leri ve form­ları çok özgürce kul­landım. İstanbul’un en özel lokasy­on­ların­da mağazaları bulu­nan Cen­giz Aktürk vit­rin­lerinde bahar ayın­da satıa sunula­cak kolek­siy­on­u­mu siz­lerin beğeni­sine sun­mak için sabırsı­zlanıy­o­rum. ‘ dedi.

Sanat ve cemiyet hay­atının tanın­mış simaları ile sosyal medyanın güçlü isim­lerinin dav­etli olduğu defile büyük beğeni topladı.

Exit mobile version